Syntens

Het jaarlijks terugkerende succesvolle eHealth & Business event wordt op dinsdag 18 oktober a.s. voor de derde keer door Health Valley georganiseerd in het Sanadome te Nijmegen.

Ondernemers, zorgprofessionals, patiënten en beleidsmakers bespreken hun ervaringen met eHealth en de inbedding daarvan in de reguliere vergoedingenstructuur.

Volop in de belangstelling
eHealth, het gebruik van ICT toepassingen in de zorg, staat stevig in de belangstelling. Steeds meer innovatieve eHealth toepassingen worden succesvol ingezet. Voor veel patiënten zijn toepassingen als het e-consult of internettherapie een zeer welkom alternatief. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat eHealth een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit, toegankelijkheid en doelmatigheid van de zorg.

Prominente sprekers
De dag is gevuld met prominente sprekers op het gebied van eHealth vanuit onder andere Trimbos Instituut, UMC St Radboud, Vita Valley, Ordina, Fujitsu, Eusamed, Telecom4care, Boomerweb, Dr. Leo Kannerhuis en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen te delen en concreet zaken te doen.

Kosteloos deelnemen
Health Valley nodigt deelnemers niet alleen uit om op 18 oktober aanwezig te zijn, maar vooral om actief mee te doen. Deelname is kosteloos. Voor meer informatie en direct aanmelden kijk op onze website http://health-valley.nl/18-oktober-ehealth-business/