Gemeente Sluis

raadscommissie over visies

Extra raadscommissie over visies

Op dinsdag 18 oktober a.s. om 19.30 uur vindt een extra raadsbrede vergadering plaats van de raadscommissie Ruimte / Algemeen bestuur en Samenleving/Middelen. Op de agenda staan de toekomstvisie "Samen Goed", het Wmo-beleidsplan "Samen Leven" en de structuurvisie "Goed Leven".

Iedereen is van harte welkom om de vergadering bij te wonen. U kunt gebruik maken van het spreekrecht om uw mening te geven over de visies.

De toekomstvisie "Samen Goed", het Wmo-beleidsplan "Samen Leven" en de structuurvisie "Goed Leven" zijn eind mei gepresenteerd en hebben de officiële inspraakprocedure doorlopen. Het college biedt de visies nu aan de gemeenteraad aan ter vaststelling. De besluitvorming is voorzien in de besluitvormende raadsvergadering op 27 oktober a.s..

Door het vaststellen van de stukken geeft de gemeenteraad de kaders aan voor de toekomst. In de toekomstvisie worden de bakens uitgezet voor de ontwikkeling van de gemeente. Het Wmo-beleidsplan "Samen Leven" en de structuurvisie "Goed Leven" vormen de routeboekjes om de doelen uit de toekomstvisie op respectievelijk sociaal-maatschappelijk en ruimtelijk-economische terrein te bereiken.

U vindt de visies en een toelichting op www.gemeentesluis.nl > Projecten en Plannen > Kaders voor de toekomst. De agenda en bijbehorende stukken voor de commissievergadering op 18 oktober kunt u raadplegen op www.gemeentesluis.nl/bis > Vergaderingen. Voor meer informatie over de commissievergadering kunt u contact opnemen met de griffier van de commissie, mevrouw M.J. Reinhoudt, tel. 0117 - 457 123, e-mail MReinhoudt@gemeentesluis.nl.