Gemeente Oldebroek


Informatiebijeenkomst herbestemming Willem de Zwijger complex

Op dinsdag 18 oktober organiseert de gemeente Oldebroek een informatiebijeenkomst over de herbestemming van de voormalige Willem de Zwijger kazerne in Wezep. Direct omwonenden ontvangen voor deze avond een persoonlijke uitnodiging. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Gesprek met omwonenden
De gemeente Oldebroek kreeg van een initiatiefnemer de vraag of huisvesting van Poolse arbeidsmigranten in het Willem de Zwijger complex mogelijk is. Het college heeft de aanvraag behandeld en ziet vooralsnog geen redenen om niet aan het verzoek mee te werken. Wel wil het college eerst in gesprek met omwonenden voordat een definitief voorstel wordt gedaan aan de gemeenteraad.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst geeft de gemeente een toelichting op het verzoek om huisvesting van de Poolse arbeidsmigranten. Ook wordt het vervolg van het proces uitgelegd. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De initiatiefnemer, DeltaWonen, politie en de gemeente Oldebroek zijn aanwezig. Ook de gemeenteraad is uitgenodigd.

Locatie
De avond wordt gehouden in het Willem de Zwijger complex, Zuiderzeestraatweg 620, Wezep en begint om 19.30 uur.