KRO

Vervolg succesvolle serie KRO's Liefs Uit

Uitzenddatum: 18/10/2011

Over de komst van verre liefdes naar Nederland

De KRO serie Liefs Uit krijgt volgend jaar een vervolg. In het najaar van 2012 komt Yvon Jaspers met een tweede serie van dit succesvolle programma. Gemiddeld volgden ruim 1,2 miljoen kijkers de belevenissen van de buitenlandse liefdes in Nederland. Uit een onderzoek gehouden onder de kijkers, blijkt dat ruim 80% vindt dat Liefs Uit het thema migratie een menselijk gezicht heeft gegeven én heeft laten zien hoe moeilijk het is om als buitenlander een bestaan in Nederland op te bouwen.

Aflevering 6 serie 1
In de laatste aflevering van deze serie (dinsdag 18 oktober, 20.25 uur, Nederland 1) is te zien hoe het nu gaat met de vijf stellen. Hoe gaat het met Tom en zijn Italiaanse Orsola? Lukt het Jacqueline en Ramiwel om een toekomst in Nederland op te bouwen? Kan Tom zijn Anastassiya over haar heimwee heen krijgen? Kan Musa voor een langere termijn naar Nederland komen en hoe gaan hij en Marlies om met hun onzekerheid? En hoe vergaat het Sam en Chinchu in Nederland?

De Italiaanse Orsola heeft het na hun pracht huwelijk in Venetië, zwaar met het gewone leven in Haarlem. Arjen is veel aan het werk en Orsola weet geen raad met zichzelf. Zal Orsola uiteindelijk haar draai weten te vinden in Nederland?

Jacqueline en Ramiwel genieten van elkaars samenzijn in Zeeland. Ramiwel werkt probleemloos op de camping en de gasten zijn dol op hem. Maar het einde is al weer in zicht: Ramiwel moet weer terug naar Nicaragua....

Tom en Anastassiya blikken terug op het afgelopen jaar. Anastassiya's heimwee is minder, maar een gezamenlijke toekomst in Nederland is nog altijd niet zeker.

Marlies maakt zich mooi, daags voor haar vertrek naar Gambia. Ze heeft haar Musa al 3 maanden niet gezien en kan niet wachten hem voor de duur van een vakantie weer in haar armen te sluiten. Maar de grootste onzekerheid blijft: kan Musa ook voor langere termijn naar Nederland komen?

En Sam en Chinchu lijken hun leven definitief op de rit te hebben in Nederland. Chinchu draait lekker in haar baan, en Sam geniet van de balans die ze samen gevonden hebben. En: Chinchu spreekt Nederlands!

KRO 's Liefs Uit..., aflevering 6, 18 oktober, 20.25 uur, Nederland 1