NCRV

Altijd Wat: waarom gaan mannen naar de hoeren?

Ingezonden door NCRV op 17 oktober, 2011 - 09:38


dinsdag 18 oktober 2011 - 21:05 uur
Zender:
Nederland 2

Niet alleen de criminelen zijn schuldig aan mensenhandel, ook de klanten van de illegaal verhandelde prostituees zijn medeplichtig, vindt de Afrikaanse strijder tegen mensenhandel en Bijlmer-dominee Tom Marfo. Waarom gaan mannen naar de hoeren? Dinsdag in het NCRV-programma Altijd Wat een openhartig gesprek met Tom Marfo waarbij zowel hij als de interviewer zich blootgeeft.

Daarnaast een reportage over jongeren die overal in opstand komen. In Spanje, Griekenland, New York en nu ook in Nederland. Jongeren tegen de ouderen, tegen de graaicultuur bij de banken en de politici die hun toekomst verkwisten. Wat hangt er in de lucht en waar komt dit nieuwe jongerenprotest opeens vandaan?

In de rubriek Feit of Fictie aandacht voor de invoering van het alcoholslot. Het moet de notoire drinkers verhinderen om ooit nog achter het stuur te kunnen kruipen met een slok op. Maar werkt het eigenlijk wel?

De column is deze week van Carolien Borgers en zij vindt dat niet alleen het omstreden pensioenakkoord maar eigenlijk het hele pensioenstelsel op de helling moet. Waarom nu betalen als je er straks niet meer de vruchten van plukt?

Programma:
Altijd Wat
Website:
http://altijdwat.ncrv.nl