Politie Hollands Midden

Zevenhuizen - Verdachte van inbraak in café aangehouden

Zevenhuizen, 18-10-2011 o Een getuige heeft dinsdag 18 oktober om 00.30 uur een 16-jarige jongen uit Zevenhuizen aangehouden op verdenking van inbraak in een café aan de Dorpsstraat.

Getuigen hoorden glasgerinkel en vervolgens een alarm en zagen twee personen bij het café inbreken. Een van de inbrekers was daarna weggerend richting Noordeinde. Een van de getuigen is achter de persoon gerend en wist hem aan te houden en over te dragen aan de gewaarschuwde agenten. Bij het café was een ruit van de toegangsdeur vernield om binnen te komen. De politie doet verder onderzoek.

1-1-2, daar pak je ook daders mee Als u getuige bent van vernieling, vandalisme of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. 1-1-2 daar pak je dus ook daders mee. Kijk voor meer info op: www.1-1-2heterdaad.nl.