Gemeente Eindhoven

Breng de herfstvakantie op Sportcomplex Eindhoven-Noord door! Wie deze herfstvakantie actief in wil vullen, moet op Sportcomplex Eindhoven-Noord zijn! Recreatief zwemmen, bowlen, midgetgolf, naar de sauna gaan of klimmen zijn slechts een greep uit de ongekende sportieve en ontspannende activiteiten die er te beleven zijn. Speciaal voor de jeugd worden de programma's Kids Sport & Fun en Zeeslag in het ir. Ottenbad georganiseerd. Kortom: voor een leuke vrijetijdsbesteding biedt het meest veelzijdige sportcomplex van Nederland alle mogelijkheden!

Zeeslag in het ir. Ottenbad

Ook de komende vakantie is er voor alle leeftijdsgroepen weer van alles te beleven in het ir. Ottenbad. Kom recreatief zwemmen met je gezin of baantjes trekken voor je conditie. Ben je tussen de 6 en 12 jaar, dan kun je genieten tijdens het discozwemmen op zaterdagavond 29 oktober en elke middag in het zwembad meedoen aan Zeeslag in het ir. Ottenbad. Een programma vol met uitdagende water- en sportactiviteiten dat je beslist niet mag missen! Tijdens de herfstvakantie gelden er in het ir. Ottenbad aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie over alle zwemactiviteiten en - tarieven op onderstaande website (hoofdstuk ir. Ottenbad) of bel met de kassa, telefoon (040) 238 88 00.

Kids Sport & Fun

Op vrijdag 28 oktober staat een groot sportspektakel op stapel: Kids Sport & Fun. Een aantal sportorganisaties heeft gezamenlijk een vakantieprogramma op touw gezet, inclusief een lekkere lunch. Ook studenten van de Fontys Hogeschool en Sportformule helpen mee om dit programma tot een geweldig succes te maken!

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen op deze dag van 10.00 tot 15.00 uur kennismaken met de meest uiteenlopende sporten: squash, survival, klimmen en zelfverdediging. Afsluitend gaan de kinderen lekker twee uurtjes zwemmen. Een deelnemerskaart voor dit leuke vakantieprogramma kost EUR 12,50 Inschrijving en betaling is mogelijk bij de volgende organisaties: Op Noord, Neoliet, Olympia Fitland, Squash Time en het ir. Ottenbad.

Informatie

Voor meer informatie over de herfstvakantie activiteiten op Sportcomplex Eindhoven-Noord kijk op www.sen.eindhoven.nl.