Scania


maandag 17 oktober 2011 11:31

Drie nieuwe Scania G-series voor Abr. de Haan Logistics

Breda, 17 oktober 2011 - Bij Abr. de Haan Logistics in Alblasserdam zijn drie nieuwe Scania G 380 Euro 5 trekkers geleverd. De sleutels van de nieuwe voertuigen zijn symbolisch overhandigd door Abr. De Haan senior aan de nieuwe generatie Maurits de Haan. De G-serie trekkers hebben de nieuwe witte huisstijl en zijn voorzien van veel comfortverhogende en brandstofbesparende opties.

De drie nieuwe Scania G 380 trekkers van Abr. De Haan Logistics in Alblasserdam zijn voorzien van vele comfortverhogende en brandstofbesparende opties.

Abr.de Haan Sr. overhandigt de sleutels van drie nieuwe Scania G 380 trekkers aan de nieuwe generatie, Maurits de Haan. Vergroot foto

Zo hebben alle drie de trekkers de fraaie CG19 Highline cabine met het nieuwe in- en exterieur, twee-pedaals Scania Opticruise, xenon verlichting met LED dagrijverlichting, volautomatische airconditioning en automatische motorstop. Dit laatste systeem zorgt er voor dat, als het voertuig stil staat en stationair staat te draaien, na enkele minuten de motor automatisch afslaat. Tevens zijn de voertuigen begrenst op 85 km per uur. Beide maatregelen hebben een aanzienlijke positieve invloed op het jaarlijkse brandstofverbruik.

Nieuw is ook de huisstijl waarin de trekkers zijn vormgegeven. "De nieuwe witte kleurstelling zorgt voor een frisse uitstraling, passend bij de specialisatie in de logistieke verwerking van onder andere levensmiddelen". "Een frisse en schone uitstraling is voor ons zeer belangrijk", aldus Maurits de Haan.

Abr. de Haan Logistics verzorgt voor een aantal Nederlandse en buitenlandse Importeurs van - met name - levensmiddelen de complete supply chain. Het transport is voor het merendeel binnen de Benelux. De Haan is niet alleen specialist in de logistieke afwikkeling van levensmiddelen, maar ook van B2B elektronica en farmacie. Drie kernsectoren waarin seizoenswisselingen kunnen worden opgevangen en maximale flexibiliteit wordt gecreëerd.

Begin 2011 is er uitgebreid stilgestaan bij het 50 jarig jubileum. In 1961 is de oprichter, Abram de Haan, met een vrachtwagen begonnen, eveneens een Scania. Dit kenmerkt één van de peilers in het bedrijfsbeleid; het aangaan van langdurige relaties naar zowel klanten als leveranciers. Hierdoor wordt de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd. Sinds 2008 is de dagelijkse leiding van de onderneming in handen van de jongste zoon, Maurits de Haan.