Sportfondsen Nederland NV

Zwembad de Waterakkers behaalt voor 10e keer Keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad de Waterakkers heeft voor de tiende keer de audit voor het Keurmerk Veilig & Schoon met een positief advies afgesloten. Zwembad de Waterakkers is het eerste zwembad dat het Keurmerk ooit behaalde en weet het steeds te verlengen.

Het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door de Stichting Zwembadkeur, is een instrument tot verbetering van kwaliteit, veiligheid en hygiëne in de Nederlandse zwembaden. Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan service en voorzieningen die zwembaden te bieden hebben. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die allereerst klanten, maar ook eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

De betrouwbaarheid van het keurmerk is gewaardeerd op 9,4 door ConsuWijzer, het informatieloket voor consumenten van de Nederlandse overheid. Nederland telt ruim 1.500 zwembaden. In totaal zijn er 211 zwembaden met het Keurmerk Veilig & Schoon.

Sportfondsen Nederland NV
Postbus 12324
1100 AH Amsterdam ZO

Telefoon: (020) 355 05 55
Fax: (020) 355 06 66
Email: info@sportfondsen.nl