ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Inhoudelijke bijdrage ICT~Office & Logius over ICT~Haalbaarheidstoets tijdens ICTU-congres

18 okt 2011 om 13:05

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van ICTU werd op dinsdag 11 oktober het congres 'Werken aan Verbinding' gehouden in Rijksmonument de Remise in Den Haag. Centraal stonden de thema's samenwerken, cocreatie en verbinden. ICT~Office leverde samen met Logius een inhoudelijke bijdrage over de ICT~Haalbaarheidstoets.

Scherpere vraagstelling & onderling vertrouwen

De bijdrage over de ICT~Haalbaarheidstoets maakte deel uit van de parallelsessie 'Echt Samenwerken'. Evert Janssen (manager Business & Toepassingen ICT~Office) lichtte de voordelen van de Haalbaarheidstoets in het precompetitieve traject toe. Paul Dries (Logius) vertelde op zijn beurt over de positieve ervaringen die de dienst heeft met de Haalbaarheidstoets.

Presentatie
Evert Janssen (ICT~Office) tijdens presentatie over ICT~Haalbaarheidstoets

Recent heeft Logius het advies naar aanleiding van de ICT~Haalbaarheidstoets Informatieknooppunt crisisbeheersing in ontvangst genomen. Dries zei hierover dat naar aanleiding van de toets de aanbesteding op een aantal punten was aangescherpt. Ook is dankzij de toets het vertrouwen tussen Logius en het ICT-bedrijfsleven vergroot.

De presentatie van ICT~Office & Logius kunt u hier (klik op link) teruglezen.

Meer informatie vindt u op www.icthaalbaarheidstoets.nl.