Gemeente Barneveld


Veel bezoekers Discozwemmen

discozwemmen in zwembad De Veluwehal

Ruim 100 bezoekers vermaakten zich zaterdagavond 15 oktober opperbest in zwembad De Veluwehal in Barneveld tijdens het discozwemmen. Dit werd voor de eerste keer georganiseerd voor jeugd tot en met 15 jaar.

Op de swingende beats van DJ Lennart kon er worden gezwommen en langs de badrand worden gedanst. Er waren veel positieve geluiden te horen van de bezoekers. Een vader, die met z'n zwemmende kroost mee kwam, zei na afloop: "Ontzettend leuk dat dit is georganiseerd. De kinderen hadden het erg naar hun zin en zullen straks heerlijk slapen". Ook de zwembadmedewerkers vonden de avond voor herhaling vatbaar. Badmeester Edwin: "We gaan proberen om dit elke zaterdag, aan het begin of aan het eind van een schoolvakantie, te organiseren".

We kunnen jullie nu al verklappen dat de eerst volgende discoavonden gepland staan op zaterdag 7 januari 2012 en zaterdag 25 februari 2012! Alle jeugd tot en met 15 jaar is dan weer van harte uitgenodigd om naar het spetterende discozwemmen te komen.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl - Privacystatement