Nieuwe vacaturebank: landelijke outdoor campagne Jobbird.com

Persbericht van Jobbird.com

Na de tv en radio campagne, is ook de landelijke outdoor campagne van Jobbird.com gestart. De outdoor campagne is ontworpen door Darrin Umboh van creatieve collectief Leyp. De radio en tv commercial zijn geproduceerd door Renger Koning van Soundbase.

Via de billboards van CBS Outdoor werkt Jobbird.com aan haar ambitie om binnen een jaar markleider te zijn. Naamsbekendheid is daarbij van groot belang. De uiting van Jobbird.com is op dit moment op 150 locaties door heel Nederland zichtbaar. Ook in de file worden mensen geattendeerd op de nieuwe manier om snel een andere baan te vinden door middel van billboards langs de snelwegen op de masten van Interbest. Om te benadrukken dat Jobbird.com trots is op thuishaven Groningen, is er een Gronings accent aan de outdoor campagne toegevoegd met de inzet van abri's in de bushaltes in Groningen en omgeving.

Campagne: Landelijk
Doelgroep: B2C
Branche: Arbeidsmarkt
Medium: Outdoor
Merk: Jobbird.com
Creatie: Darrin Umboh - www.leyp.com
Klant: Tabitha Karta en Jan-Peter Cruiming www.jobbird.com Doelstelling: Naamsbekendheid en conversie behalen - CV's laden

Uitleg campagne
De dame in de uiting wordt getransformeerd in Jobbird stijl: haar haar wordt groen en ze krijgt veren op haar schouders. Hoe dat komt? Ze heeft via Jobbird.com snel een andere baan gevonden. Dat verandert haar leven compleet -- een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving. Dit allemaal dankzij Jobbird.com. Het enige wat ze hiervoor heeft gedaan is haar CV op Jobbird.com plaatsen.

Facts
Dat de aanpak werkt blijkt uit de cijfers: Jobbird.com is met stip binnenkomen op nummer 8 in de vacaturesite top 10. Dat is een bijzondere prestatie, nog nooit eerder heeft een nieuwe vacaturesite dat gepresteerd. Daarnaast staan er ondertussen ruim 5000 vacatures online en dat aantal groeit elke dag sterk. Per dag worden er 400 cv's geüpload door werkzoekenden. Dat is veel meer dan bij alle bestaande vacaturesites.

Over Jobbird.com
Jobbird.com is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij in 2006 verkocht aan VNU Media. Op jobbird.com kunnen werkgevers hun vacatures gratis uploaden en kunnen werkzoekenden een profiel aanmaken. Jan-Peter Cruiming is naast directeur van Jobbird.com ook actief voor de Partij voor de Dieren en co-host bij BNR. Kijk voor meer informatie op www.jobbird.com. Jobbird.com is momenteel online in bèta versie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*

Links:
http://www.jobbird.com



Razende Robot Reporter