Warchild


Conspect zwemt, fietst en rent voor War Child

18 oktober 2011 - Conspect deed met maar liefst 22 werknemers mee aan de 32ste Holland Triatlon Almere mee. Ze haalden zo geld op voor War Child. Ondanks het slechte weer wist iedereen te finishen. Een heel indrukwekkende prestatie.

Een prestatie van formaat
Conspect is een ICT-dienstverlener waar sportief gedrag hoog in het vaandel staat. Niet alleen op het gebied van bewegen, maar ook op het gebied van betrokkenheid. Geld ophalen voor War Child met deze triatlon sluit daarmee goed aan op wat Conspect belangrijk vindt.

De betrokkenheid werd wel duidelijk met maar liefst 22 deelnemers die weer en wind trotseerden. Eén van hen verdient een speciale vermelding. Robert Vis deed een volledige iron-man-triathlon: 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en een marathon hardlopen.

Inspirerend
Wij zijn Conspect ontzettend dankbaar voor hun heldhaftige prestaties. Deze actie is werkelijk inspirerend en we zijn trots dat Conspect voor War Child heeft gekozen. Met hun bijdrage kunnen wij verder werken aan een vreedzame toekomst voor alle oorlogskinderen.

Ben je ook geïnspireerd geraakt door deze enorm indrukwekkende sportieve prestatie? Verzin je eigen actie en schrijf je in op ikvoorwarchild.nl/. Je hoeft natuurlijk niet per se een triatlon te lopen. Meedoen vanaf de bank kan door Friend te worden van War Child.

Het team van Conspect na de finish