FloraHolland


Koningin bij feestelijke relatiebijeenkomst FloraHolland

FloraHolland, 18 oktober 2011 - Hare Majesteit de Koningin woont dinsdag 15 november een viering bij van het 100-jarig bestaan van FloraHolland. De koningin bezoekt de feestelijke bijeenkomst in het Circustheater in Scheveningen, waarvoor de relaties van FloraHolland zijn uitgenodigd.
Het relatie-evenement maakt deel uit van de serie bijeenkomsten voor medewerkers, kwekers, klanten en relaties, met wie de veiling haar honderdjarig bestaan dit jaar viert.
Inspiratie-evenementen voor klanten en een feestelijke borrel voor kwekers tijdens de algemene ledenvergadering in juni markeerden de start van het jubileumjaar. Van de uitnodiging voor een feestelijk open huis in Naaldwijk, Bleiswijk, Rijnsburg, Aalsmeer en Eelde werd door heel wat medewerkers en klanten met hun familieleden gebruik gemaakt. Ook veel omwonenden en gepensioneerden bezochten de open huizen op de marktplaatsen in oktober.
De jubileumviering wordt in november vervolgd met onder meer feestelijke evenementen voor kwekers, medewerkers en relaties van de veiling.