Gemeente Den Haag

HYS The Hague is klaar voor Continental Cup

HYS The Hague begint komend weekend aan de tweede ronde van de Continental Cup. Deze wordt gehouden in het Hongaarse Dunaujvaros.

Na de overwinningen afgelopen weekeinde tegen Leuven Chiefs (8-2) en in Belgie tegen Turnhout White Caps (4-6) maken de Hagenaars zich op voor de tweede ronde van de Continental Cup.

Europese landskampioenen

HYS The Hague moet het opnemen tegen de kampioen van Hongarije (Duraujvaros), de Belgische kampioen (Turnhout White Caps) en de Spaanse kampioen (CH Jaca).

Zondag 16 oktober hadden de Hagenaars al een voorproefje tegen Turnhout. Na anderhalve periode had HYS The Hague al een 5-0 voorsprong. Daarna namen de Hagenaars gas terug. Dit leidde tot twee Belgische treffers binnen een minuut. In de derde periode kwam Turnhout terug tot 4-5. Tj Caig bepaalde in de slotminuten de eindstand op 4-6. De Hagenaars waren meer bezig met het komend internationaal toernooi dan met de wedstrijd in Turnhout.

Agenda

De eerste thuiswedstrijd is op vrijdag 28 oktober. Het complete wedstrijdschema van HYS The Hague vindt u op de Sportkalender.

HYS doelman in actie. Foto: Patrick Dolkens.
HYS doelman in actie. Foto: Patrick Dolkens.