Hilton HHonors lanceert de grootste wereldwijde sociale media treasurehunt, waarbij 500 gratis overnachtingen zullen worden weggegeven

Multi-City Competition geeft aftrap voor de wereldwijde promotie ‘Fast Ways to Free Stays’

MCLEAN, Virginia (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20111018 --

Vijf steden rond de wereld. Vijf dagen. 500 winnaars. Eén fantastisch prijzencircus. Om reizigers van over de hele wereld over te halen om mee te doen aan hun Fast Ways to Free Stays promotie activeert Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma voor de 10 hotelmerken van Hilton Worldwide, de grootste sociale media treasurehunt, waarbij het 500 gratis hotelovernachtingen weggeeft op vijf achtereenvolgende dagen, vanaf vandaag, 17 oktober 2011. De sociale media treasurehunt viert de wereldwijde promotie waarbij alle Hilton HHonors leden dubbele HHonors punten kunnen verdienen voor hotelverblijven vanaf nu tot en met 31 december 2011.

Tips voor de treasurehunt activiteiten en locaties zijn te vinden op de Hilton HHonors Twitter-account (www.Twitter.com/HiltonHHonors) en de Facebook-pagina (www.Facebook.com/HiltonHHonors). HHonors leden en treasurehunters moeten volgen of fan worden om erachter te komen in welke steden de gratis overnachtingen worden weggegeven en wat ze daarvoor moeten doen.

In elke stad worden de eerste 100 mensen die de taak op de juiste manier uitvoeren en het Hilton HHonors-team vinden, beloond met een certificaat voor een gratis overnachting, in te wisselen bij elk deelnemend hotel uit de Hilton Worldwide merkenportefeuille, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels en Homewood Suites by Hilton.

“Hilton HHonors leden, volgers en fans in vijf verschillende steden krijgen de kans om deel te nemen aan een uniek evenement dat laat zien dat Hilton HHonors meer betekent dan alleen maar punten – het gaat over de ervaringen die we delen met degenen om ons heen,” aldus Jeff Diskin, senior vice president, global customer marketing, Hilton Worldwide.

Volg om deel te nemen aan de Fast Ways to Free Stays sociale media treasurehunt Hilton HHonors op Twitter (www.Twitter.com/HiltonHHonors) of Facebook (www.Facebook.com/HiltonHHonors).

De Hilton HHonors Fast Ways to Free Stays promotie-aanbiedingen bieden leden dubbele HHonors-punten of een certificaat voor een gratis overnachting (een gratis overnachting na elke vier verblijven of 10 overnachtingen) voor verblijven in een hotel die zijn geboekt tussen 27 september en 31 december 2011 en voltooid tussen 1 oktober en 31 december 2011.

Leden kunnen zich voor de promotie registreren en de volledige voorwaarden bekijken op www.HHonors.com/FastWays. De bonusselectie kan worden gewijzigd tijdens de promotieperiode. Er is geen beperking aan het aantal bonuspunten of certificaten voor een gratis overnachting die kunnen worden toegekend. Bezoek voor meer informatie of om lid te worden van Hilton HHonors HHonors.com.

Over Hilton HHonors

Hilton HHonors, het bekroonde gast-loyaliteitsprogramma voor Hilton Worldwide's tien verschillende hotelketens, beloont haar 28 miljoen leden door hen de verdiende punten om te laten zetten in ervaringen die de moeite waard zijn om te delen. Naast het inwisselen van HHonors-punten voor gratis hotelovernachtingen kunnen HHonors-leden punten gebruiken voor het kopen van ‘unieke belevenis’-rewards, producten en vakantiepakketten, een donatie doen aan een goed doel, et cetera. HHonors is ook het enige gast-loyaliteitsprogramma dat ‘Points & Miles en ‘Geen uitgesloten data’ kent in meer dan 3.750 hotels wereldwijd, waaronder de deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Het lidmaatschap van HHonors is gratis en reizigers kunnen zich online inschrijven op www.HiltonHHonors.com of contact opnemen met Hilton HHonors op www.HHonorsGlobalMediaCenter.com.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het meest toonaangevende hospitality-bedrijf ter wereld. Het bestrijkt alle aspecten van de accommodatiesector, van luxueuze hotels met complete service en resorts tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse hotels. Al 93 jaar, verleent Hilton Worldwide zakenreizigers en vakantiegangers de beste diensten op het gebied van accommodaties, dienstverlening, voorzieningen en waarde. Het bedrijf is vastberaden haar traditie voort te zetten om binnen al haar internationale merken, uitzonderlijke gastervaringen te bieden. Haar merken bestaan uit meer dan 3.750 hotels en 615.000 kamers in 85 landen en omvatten Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. De onderneming beheert ook Hilton HHonors®, het gastbeloningsprogramma van wereldklasse. Ga voor meer informatie over de onderneming naar www.hiltonworldwide.com of neem contact op met Hilton Worldwide op www.hiltonworldwide.com/media.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman, +1 703-883-5803
scott.carman@hilton.com

www.HHonorsGlobalMediaCenter.com