Calco MasterClass wint FD Gazellen Award 2011


Gouden FD Gazelle regio Utrecht?

AMERSFOORT, 20111018 -- IT opleider en -detacheerder Calco MasterClass, onderdeel van Calco Group BV, is voor het tweede jaar op rij door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle en mag zich winnaar van de FD Gazellen Award 2011 noemen. Robert Gravekamp, directeur van Calco MasterClass:"Uit onderzoek van FD is gebleken dat Nederland dit jaar 230 bedrijven met een omzetgroei van gemiddeld 20% of meer over de afgelopen 3 jaar telt en dat Calco Masterclass hierbij hoort."

Triple AAA kredietwaardering


Op 3 november dingt Calco Masterclass  mee naar de titel Gouden Gazelle. Tijdens de award ceremonie in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn ontvangen alle FD Gazellen van 2011 een prijs en wordt bekend gemaakt wie de snelste groeier van 2011 is, uit de regio Utrecht, Flevoland en Gelderland.  Gravekamp: "FD Gazellen is een prestigieuze groeicompetitie met landelijk aanzien, deze award en onze nominatie voor de Gouden Gazelle zien we als een waardevolle erkenning." Het bedrijf mocht dit jaar reeds meerdere onderscheidingen in ontvangst nemen. "We hebben onder meer de Triple AAA status toegekend gekregen, de hoogste credit rating die er is, waarmee wordt verklaard dat onze onderneming financieel  zeer gezond is. Met de groeicijfers, onze kredietwaardering en onze nieuwe vestiging in Maarssen is 2011 in alle opzichten een goed jaar voor Calco MasterClass."



Detavast constructie

Calco Masterclass groeide de afgelopen drie jaren onafgebroken met gemiddeld 114% . Robert Gravekamp: "Onze detavastconstructie doet het goed in de markt. Calco MasterClass werft afstudeerkandidaten en alumni op HBO- en WO denkniveau, leidt hen betaald op tot gespecialiseerde IT experts en begeleidt hen in een tweejarig traject van junior professional tot medior- en senior professional. Na het succesvol afronden van een intensieve opleiding van twee maanden met een algemeen deel en een specialisatie, worden de kandidaten voorgesteld aan en geplaatst bij toonaangevende organisaties die de kandidaat goede carrièremogelijkheden bieden, waar zij onder begeleiding van onze coaches gedurende 22 maanden aan de slag gaan met één of meerdere projecten. Hierna kan de opdrachtgever besluiten de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan te bieden."