Provincie Drenthe


Publicatiedatum
18 oktober 2011
Type
omgevingsvergunning
Locatie
7741KX - 2

Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat zij op 17 oktober 2011 de omgevingsvergunning voor het wijzigen van een afvalstroom op het gemeentelijk vuilwaterriool van de inrichting Smurfit Kappa Solid Board BV, gelegen aan Robertweg 2 te Coevorden hebben verleend.

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Terinzagelegging

U kunt de aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien vanaf 19 oktober 2011:
* bij de gemeente Coevorden in het Hof van Coevorden, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, Kasteel 1 te Coevorden: op werkdagen van 8.30 uur tot 12.00 uur en tevens op woensdag van 12.00 uur tot 16.00 uur en donderdag van 16.00 uur tot 19.30 uur. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten kantoortijden mogelijk. Contactpersoon mevrouw M. Siersema, telefoonnummer (0524) 59 81 34;

* bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen, op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

U kunt de tekst van het ontwerpbesluit ook digitaal inzien op www.provincie.drenthe.nl/actueel/bekendmakingen.

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden

ingesteld bij de Rechtbank Assen. Correspondentieadres is: Arrondissementsrechtbank Assen, Sector Bestuursrecht, Postbus 3009, 9400 RA, Assen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die geen zienswijze naar voren hebben gebracht maar die dat redelijkerwijs niet kan worden verweten. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.

Indien beroep is ingesteld tegen dit besluit, kan ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd indien onverwijlde spoed dat vereist. Het verzoek moet worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Assen. Griffierechten zijn hiervoor verschuldigd.