NCRV

Jan Smit en SpangaS-acteurs in Z@PPLIVE

Ingezonden door NCRV op 17 oktober, 2011 - 19:07


dinsdag 18 oktober 2011 - 17:50 uur
Zender:
Z@pp

Dinsdag 18 oktober is Jan Smit te gast in het jeugdprogramma Z@PPLIVE van de NCRV. Hij treedt op met zijn single "Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij" die op dit moment op nummer 2 staat in de single top-100. Daarnaast gaat presentatrice Soundos El Ahmadi in gesprek met Jan Smit en vragen de kinderen uit het publiek hem het hemd van zijn lijf!

Ook zijn Priscilla Knetemann (Charley in SpangaS) en Eefje van Gorkum (Vallon in SpangaS) aanwezig in Z@PPLIVE. Zij vertellen over hoe het is om in SpangaS te spelen en hoe het is om in hun rol te maken te hebben met onderwerpen als huiselijk geweld, weglopen van huis en hechte vriendschap. Charley maakt op dit moment in SpangaS een moeilijke tijd door: ze heeft veel ruzie met haar vader. En tot overmaat van ramp loopt dit uit de hand en loopt Charley weg van huis. Hoe het met Charley gaat, is morgen al te zien in Z@PPLIVE.

Verder doen Priscilla en Eefje het kofferspel, gebaseerd op een verhaallijn zoals je nu kunt zien in SpangaS. Als kijker kun je thuis raden welke spullen van welk SpangaS personage zijn. Doe mee via zapplive.ncrv.nl en maak kans op een persoonlijke prijs van Priscilla of Eefje.

Tot slot is de 16-jarige Beitske Visser aanwezig. Zij behoort als echt racetalent tot de wereld karttop en is morgen met haar kart in de studio.

Programma:
Z@PPLIVE
Presentator:
Soundos El Ahmadi
Website:
http://zapplive.ncrv.nl