Vebego

Hogeschool Zuyd kiest opnieuw voor Hago


18 Oct 2011 - Op 11 oktober 2011 tekenden schoonmaakbedrijf Hago en Hogeschool Zuyd voor verlenging van hun samenwerking. Eerder sloten beide partijen de handen ineen en verzorgde Hago de schoonmaak bij de hogeschool. Bij de verplichte heraanbesteding sloot Hago opnieuw het beste aan op de wensen en eisen die Hogeschool Zuyd stelt aan haar facilitaire leverancier. De contractondertekening vond plaats op 11 oktober in Voerendaal, op het hoofdkantoor van Vebego, de holding waar Hago deel van uitmaakt.
Hago verzorgt het dagelijks schoonmaakonderhoud bij alle tien locaties van de hogeschool. Het schoonmaakbedrijf wist zich in de offerte onder meer te onderscheiden op kwaliteit, personeelsmanagement en beleving. Het contract is gesloten voor een jaar, met optie tot vier keer verlenging.

Over Hogeschool Zuyd
Hogeschool Zuyd is een Euregionale kennispoort voor hoger beroepsonderwijs met voltijd, deeltijd, duaal en contractonderwijs. Met circa vijftig bachelor- en master opleidingen, zestien lectoraten en kenniskringen, zes expertise centra, 14.500 studenten en 1.700 medewerkers in Heerlen, Maastricht en Sittard behoort Hogeschool Zuyd tot de grote hogescholen van Nederland.

Over Hago
Hago is een topvijfspeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf, gespecialiseerd in schoonmaak op kantoren en scholen, in transport en industrie. 's Ochtends, 's avonds en steeds vaker overdag. In totaal telt Hago 6.300 medewerkers. De totale omzet van Hago, Hago Zorg en Hago Airport Services bedroeg 156 miljoen euro in 2010. Hago maakt deel uit van Vebego International, dat in zes landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten.