Ingezonden persbericht


Nieuwsbrief online bekijken, klik hier

Nog 28 dagen.

Op dinsdag 18 en dinsdag 25 oktober organiseert Coproducties in samenwerking met PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden, DHV en de Brink Groep, de eerste serie masterclasses over:

18 oktober 2011

Businessmodeling en Total Building Concept

25 oktober 2011

BIM en het Total Building Concept

Onderstaande link brengt u 1 stap dichter bij de toekomst en uw inschrijving. Doet u dat voor 1 oktober en voor beide dagen dan geldt een korting van 15%.

Toonaangevende sprekers van grote Nederlandse bedrijven leiden deze sessies en geven hun visie op deze onderwerpen. Verschillende stakeholders gaan hierover in gesprek tijdens een scherpe panel-discussie. Alles onder leiding van Aart van Gelder, directeur van Arta B.V. en voormalig directeur van Imtech.

De aanleiding
Het realiseren van een groot, complex bouwproject is geen sinecure. Overschrijding van planning en kosten en onenigheid over de opgeleverde kwaliteit zijn eerder regel dan uitzondering. Met alle gevolgen voor opdrachtgevers en nemers van dien.

Toch is een succesvolle, rendabele projectrealisatie wel degelijk mogelijk. Het Total Building Concept bewijst zich in de praktijk als een doeltreffend businessmodel voor het plannen, beheren en uitvoeren van bouw- en vastgoedprojecten. Denk bijvoorbeeld aan de uitbreiding van de luchthaven London Heathrow, waarbij kosten, kwaliteit en risico's efficiënt werden bewaakt.

Tot op heden vindt het Total Building Concept onvoldoende navolging. Opdrachtgevers, opdrachtnemers, adviseurs, leveranciers en opleiders in de bouwsector zijn er onvoldoende mee vertrouwd en over de toepasbaarheid ervan bestaat verschil van inzicht. Deze twee masterclasses zijn bedoeld om daarin verandering te brengen. U maakt kennis met de theorie achter het Total Building Concept en krijgt voorbeelden van hoe dit model in de praktijk wordt toegepast (masterclass 1). Bijzondere aandacht zal uitgaan naar het 'virtuele bouwen' met behulp van BIM (masterclass 2).

Op beide dagen is er een inlooplunch vanaf
12.30 uur en rond 17.00 uur een netwerkborrel.


Deelname aan beide masterclasses
¤ 395,00 ex BTW.

Deelname aan één van beide masterclasses
¤ 225,00 ex BTW.

Dagvoorzitter voor beide masterclasses:
Aart van Gelder,
directeur Arta B.V.
(voormalig directeur Imtech)

Voor het volledige programma en inschrijven:
www.coproducties.nl Deskundige sprekers
en panelleden zijn o.a.:

Jeroen van Rijt,
Scenter

Jeroen Tamsma,
Brink Groep

Jan Reinout Deketh,
DHV

Mr. Ing.
Alex De Maesschalck
ADM

René Dorleijn,
Movares

Bert Jan Kouwenhoven,
Spoorzone Delft

Bram van de Kaa,
DHV

Wim Bremmer,
Itannex