Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond PERSBERICHT

Nieuwegein, 17 oktober 2011

Honkbalploeg dinsdagochtend ontvangen op Schiphol

De Nederlandse honkbalploeg wordt dinsdagochtend 18 oktober onthaald op Schiphol. De kersverse wereldkampioen landt om 8.20 uur op de Amsterdamse luchthaven. Het team vliegt met een toestel van Continental Airlines (vluchtnummer CO58). Supporters en andere belangstellenden kunnen het Nederlandse team in de aankomsthal begroeten. Aansluitend wordt er voor de media een persconferentie georganiseerd.

Tijdens deze persconferentie wordt informatie gegeven over de huldiging van de Nederlandse honkbalploeg. Daarbij streeft de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond er naar om te zoeken naar een moment waarbij alle leden van de selectie - ook de spelers die meteen na de gewonnen finale zijn afgereisd naar hun proforganisaties in Amerika - aanwezig kunnen zijn. Er bestaat gelegenheid om na afloop van de bijeenkomst de leden van technische staf en de spelers die naar Nederland zijn terug gereisd vragen te stellen.

De persconferentie vindt dinsdagochtend plaats in de perskamer in het VIP-centrum van Amsterdam Airport Schiphol. Mediavertegenwoordigers dienen zich aan te melden bij perszaken Schiphol Group: 020 601 26 73. Aanmelden kan tot 17.00 uur.


---