Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 18 oktober 2011

beurs duizend Borsten: prettige sfeer

Honderden borstkankerpatiƫnten met hun naasten, vrienden en vriendinnen vonden op vrijdag 14 oktober hun weg naar de beurs duizend Borsten, die werd gehouden in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard. Vanaf de opening om 15.00 uur - verricht door Quinty Trustfull en professor Bob Pinedo - kwam de bezoekersstroom vlot op gang. In de grote zaal hing al gauw een prettige informele sfeer. Hierin stonden onder andere van de zes ziekenhuizen het medisch plein en de stand van de mammacare-teams met verder diverse borstkankergerichte organisaties.

swingend
Belangstelling was er voor de diverse lezingen, waaronder die van Maarten van der Weijden. Verder ook voor de masseurs, de medewerkers van de make-overs, de creatieve activiteiten van de inloophuizen en de bodypainter. Met het concert van Big, Black & Beautifull werd de beurs Duizend Borsten 'swingend' afgesloten.

organisatie
'Duizend Borsten' is een initiatief van de mammacare-teams van Westfriesgasthuis in Hoorn, Zaans Medisch Centrum in Zaandam, Gemini Ziekenhuis in Den Helder, Medisch Centrum Alkmaar in Alkmaar, Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en Waterlandziekenhuis in Purmerend.

contactpersoon: afdeling marketing & communicatie