Ingezonden persbericht


18 oktober 2011

Vanavond 21:30 uur

Gewelddadige overval gelddepot Brinks Gewapende overval geldstorters Woningoverval Verder in de uitzending

Gewelddadige overval gelddepot Brinks

De politie heeft aanvullende vragen over één van de meest gewelddadige overvallen van de afgelopen jaren, waarbij een bende criminelen in de vroege ochtend van woensdag 29 juni het gelddepot van Brinks in Amsterdam overviel.

Gewapende overval geldstorters

Dinsdagochtend 9 augustus worden de bedrijfsleidster van een kledingketen en haar collega bij een filiaal van de ING-bank in Arnhem bedreigd door een onbekende, gewapende, man met een panty en capuchon over zijn hoofd. Uiteindelijk grist de man de schoudertas van de bedrijfsleidster met daarin de dagomzet van drie kledingwinkels uit haar handen en rent ermee weg.

Woningoverval

Dinsdagochtend 20 september wordt een 48-jarige zelfstandig ondernemer in zijn eigen huis in Bennebroek overvallen door tenminste twee daders. Mogelijk zijn er bij deze overval drie daders betrokken. Eén van hen heeft met de gestolen bankpas van het slachtoffer gepind bij een geldautomaat van de Rabobank, nadat zij met de Porsche Cayenne van het slachtoffer ervandoor gingen. Het slachtoffer was op het moment van de overval alleen thuis. Zijn vrouw was naar haar werk en de kinderen zaten op school.

Verder in de uitzending

Onder meer: overval op juwelier in Eindhoven, ramkraak in Naarden (alles onder voorbehoud van actualiteit).