Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NDA 18 oktober om 15.00 uur

NIEUW: 'LIMITED EDITION' LEICA D-LUX 5 TITANIUM

Exclusief design voor inspirerende momenten.

Nieuw-Vennep, 18 oktober 2011: Transcontinenta, de officiële importeur voor Leica in Nederland, introduceert de 'limited edition' van de D-Lux 5: de Leica D-Lux 5 Titanium. Deze 10.1 megapixels compacte camera met zijn zilvergrijze uiterlijk heeft een indrukwekkend elegant design en een prachtige afwerking. De voor de Leica D-Lux 5 Titanium gebruikte materialen versterken de verfijnde uitstraling van deze D-Lux 5 camera. Samen met de bijpassende (en standaard bijgeleverde) lederen Leica camera tas is deze Leica D-Lux 5 Titanium premium compact camera de ideale keuze voor liefhebbers van stijlvolle producten met krachtige extra's. De Leica D-Lux 5 Titanium is de camera voor mensen die hun inspiratiewensen vast willen leggen op een specifieke stijlvolle manier, met uitstekende beeldkwaliteit.

De Leica D-Lux 5 Titanium vraagt om creatieve vrijheid. Het is de ideale camera voor de creatieve fotograaf. Compact, intuïtieve bediening en voorzien van een lichtsterk F2.0-3.3 Leica Summicron 24-90mm objectief. Het is de perfecte camera voor uiteenlopende situaties van architectuur, citytrips tot bestaand licht fotografie. De duurzame titanium behuizing, handmatige instellingen, O.I.S. beeldstabilisatie, unieke RAW optie, Adobe Lightroom 3 en het brede aanbod van accessoires, zorgen direct voor een nog grotere creatieve vrijheid. De gebruiker legt zijn of haar eigen inspiratie nu direct vast in karakteristieke Leica beelden van adembenemende kwaliteit met de nieuwe Leica D-Lux 5 Titanium. Deze 'limited edition' verenigt kwintessens van stijl met de verfijnde elegantie van een titanium geanodiseerde afwerking.

De technische specificaties van deze speciale titanium editie zijn dezelfde als die van het succesvolle standaardmodel Leica D-Lux 5. De 1/1.63 "CCD beeldsensor is ongewoon groot voor een compact camera en is perfect afgestemd op de bijbehorende lens. Zo kan deze samen met de electronica en software beelden produceren met een natuurlijke kleurweergave, uitstekende scherpte en een hoge glans. Het LCD scherm met zijn brede kijkhoek en 460.000 pixel resolutie zorgen voor beelden van extreem hoge kwaliteit, zowel voor als na het nemen van een foto. Overzichtelijke functies en eenvoudige bediening zorgen voor een intuïtief gebruik van de camera in alle denkbare fotografische situaties. Van creatieve imago ontwerp tot spontane momentopnamen, of het gebruik van de 720 pixel HD-videofunctie. Meer inspirerende productinformatie en details zijn te vinden op de internationale Leica website.Deze vindt u op www.d-lux5.leica-camera.com en daarnaast onder ande "place2be".

Deze 'limited edition' Leica D-Lux 5 Titanium zal beschikbaar zijn vanaf eind oktober 2011 en inclusief de bijbehorende Leica lederen tas een verkoopprijs van Euro 950,- hebben. Leica camera's zijn uitsluitend te koop bij de speciaal geautoriseerde Leica dealers in Nederland.

Noot voor redactie (