Persbericht

18 oktober, 2011

Hitachi Data Systems registreert hoogste groei in West-Europese markt ~ IDC-onderzoek toont toename van 58 procent in verkoop Hitachi VSP en Hitachi AMS ~

Uit onderzoek van IDC blijkt dat Hitachi Data Systems Corporation (HDS), leverancier van IT storage-technologieën en datacenter-producten en -diensten, de hoogste groei in de West-Europese zakelijke markt van external disk opslagsystemen heeft gerealiseerd. Deze groei geeft het aanhoudende succes weer van het Hitachi Virtual Storage Platform (VSP). VSPbiedt een goede performance, hoge capaciteit en open, multivendor storage-virtualisatie voor grote organisaties.

HDS heeft in het tweede kwartaal van 2011 58% meer verkocht in West-Europa ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Daarnaast heeft de constante verkoop van de Hitachi Adaptable Modular Storage (AMS) 2000-productlijn gezorgd voor groei in de middelgrote markt, wat de totale omzet heeft verhoogd.

"Deze laatste cijfers van IDC tonen de groeiende vraag naar Hitachi VSP, de meest succesvolle productintroductie in de geschiedenis van HDS", aldus Rein de Jong, Country Manager bij Hitachi Data Systems Nederland. "In het afgelopen jaar hebben we ruim 2.000 Hitachi VSP-units wereldwijd verscheept. Onze algehelegroei is een direct resultaat van onze vernieuwende, toekomstbestendige producten die voldoen aan de wensen van organisaties van elke omvang."

Voor het volledige Engelstalige persbericht ga naar: http://bit.ly/onVafE