Gemeente Stichtse Vecht

191 matches op de Beursvloer Stichtse Vecht

Donderdag 13 oktober liet Stichtse Vecht zich van een heel sociale kant zien. Tijdens de allereerste Beursvloer Stichtse Vecht werden maar liefst 191 matches gesloten tussen ondernemingen en maatschappelijke organisaties. Een `match' is een afspraak tussen twee partijen die voor beiden voordeel oplevert en tot stand komt zonder dat er geld aan te pas komt.

Enkele voorbeelden: een afdeling van gemeente Stichtse Vecht gaat als teambuildingsuitje Stichting Ridderhofstad Gunterstein helpen met werkzaamheden in het bos en het knotten van bomen. De stichting Timmerdorp Maarssendorp heeft een workshop sieraden maken aangeboden gekregen.

Wethouders Jaap Verkroost (vrijwilligerswerk) en Vital van der Horst (economische zaken) waren ook aanwezig. "Het is fantastisch dat er zoveel matches gesloten zijn. Maar belangrijker nog zijn de persoonlijke contacten die er vandaag gelegd zijn. Wanneer maatschappelijk betrokken ondernemingen en maatschappelijke organisaties elkaar weten te vinden kan er nog veel meer moois uit voortkomen."