Gemeente Zoetermeer

Herhaling informatie avond Moskee Seghwaert woensdag 19 oktober


Op woensdag 19 oktober vindt opnieuw de gemeentelijke informatieavond plaats over de moskee Roggeakker in Seghwaert. De gemeente Zoetermeer organiseert deze avond voor de mensen die afgelopen donderdag 13 oktober helaas niet toegelaten konden worden in de zaal i.v.m. de ruime opkomst en eisen rond brandveiligheid.

De agenda en inhoud van de avond zijn identiek aan de avond van afgelopen donderdag. Doel van de avond is het informeren van onze inwoners over het standpunt van de gemeente rondom de moskee, de status van de plannen en de beslismomenten die hiervoor nog gaan plaatsvinden.

Net als afgelopen donderdag zal Stichting ICZ niet aanwezig zijn. De gemeente vindt het belangrijk eerst de status van de plannen toe te lichten, en vindt het nu nog te vroeg voor een kennismaking tussen de buurt en Stichting ICZ.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden in het bedrijfsrestaurant van de gemeente aan de Frankrijklaan 6. De bijeenkomst start om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Het is ook mogelijk de avond live te volgen via de website van zoetermeer: Internetuitzendingen

Het verslag van de eerste informatieavond van donderdag 13 oktober is vanaf maandag 17 oktober beschikbaar op deze site. Het gaat dan om de powerpointpresentatie van de wethouder en de vragen die gesteld zijn tijdens de avond.