Gemeente Middelburg

Vanavond commissie Maatschappelijke Zaken

Vanavond, woensdag 19 oktober is het commissie Maatschappelijke Zaken. Zij gaat het onder andere hebben over de quick-scan rekenkameronderzoek Wmo en het Derde Groeiboek Woonservicezones.

Een raadscommissie adviseert de raad over raadsvoorstellen die tot zijn werkterrein behoren. Aan het einde van elke commissiebehandeling wordt het advies van de commissie aan de gemeenteraad vastgesteld. Deze staat op voor maandag 7 november.

Commissie Ruimte en Algemeen Bestuur

Maandag 31 oktober vergadert de commissie Ruimte. Op de agenda staat: Vervanging glasbakken, bouwput en Bachtensteene. Een dag later, dinsdag 1 november, komt de commissie Algemeen Bestuur bij elkaar. Onderwerpen op deze vergaderingen zijn: vaststellen Programmabegroting 2012 en vaststellen van de wijzigingsverordeningen op de heffing en invordering van de gemeentelijke belastingen en rechten 2012.

Inspraak

Het eerste deel van een commissievergadering is gereserveerd voor burgers. Insprekers kunnen op een agendapunt inspreken, maar ook zelf een onderwerp inbrengen.
Middelburgers die willen inspreken zijn dus niet afhankelijk van de agenda. Zij kunnen zelf een onderwerp aankaarten. Wie wil inspreken, moet dat 24 uur voor de vergadering laten weten aan de commissiegriffier. Bij de gemeente Middelburg zijn dat Ko Noordhoek, telefoon 67 54 82 en Ans de Nooijer, telefoon 67 54 81.

De bijeenkomsten zijn openbaar. De commissievergaderingen vinden plaats in het stadskantoor en beginnen om 19.30 uur.

Extra commissievergadering 8 december

Op donderdag 8 december vindt een extra commissie Maatschappelijke Zaken/Ruimte plaats over het Molenwaterpark en het theater. Binnenkort op deze pagina meer informatie over deze bijeenkomst.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl