Aequor is met nieuw management klaar voor de toekomst

Persbericht van Aequor

Het kenniscentrum voor voedsel, natuur & leefomgeving Aequor heeft zich de afgelopen maanden versterkt met enkele nieuwe managers en tegelijkertijd de organisatie aangepast. Algemeen directeur Koos Samsom: "We leggen ons volledig toe op onze kernopdrachten: het genereren en ontsluiten van arbeidsmarktinformatie, het ontwikkelen van kwalificatiedossiers, het erkennen en adviseren van leerbedrijven en het stimuleren en ondersteunen van leren in de praktijk." Een compact managementteam geeft nu leiding aan de ruim 120 medewerkers van Aequor, waarbij de verbinding naar de diverse domeinen intensief wordt gemaakt door drie sectormanagers.

Het managementteam van Aequor bestaat per 1 oktober 2011 uit: - Koos Samsom, algemeen directeur
- Rianne Roeters, unitmanager erkennen & praktijkleren - Polle Marschalk, unitmanager erkennen & praktijkleren - Monique van Krugten, unitmanager arbeidsmarkt & kwalificatie - Pieter Paul van de Wal, unitmanager bedrijfsvoering

De verbinding naar de diverse domeinen waarvoor Aequor verantwoordelijk is, wordt gemaakt door:
- Adriaan van Egmond, sectormanager dier en voedsel - Jannie Takkebos, sectormanager leefomgeving
- Rob Tuin, sectormanager plant

"Het samenspel met bedrijfsleven en onderwijs verwachten wij op deze manier optimaal gestalte te kunnen geven", aldus Samsom. "Met onze regionaal georganiseerde teams zitten we dicht bij onze klanten waardoor we goed de verbinding kunnen maken met zowel bedrijfsleven als onderwijsinstellingen. Op die manier kunnen we de wensen en behoeftes van beide partijen stevig behartigen om zo bij te dragen aan voldoende instroom op de arbeidsmarkt van gekwalificeerd personeel."

*

Links:
http://www.aequor.nl



Razende Robot Reporter