Ingezonden persbericht


Warme en hippe kinderkleding in nieuwe themashop

Warm, hip en verrassend zijn de woorden waarmee Winterhip.nl is gepresenteerd. De nieuwe webwinkel voor kinderkleding onderscheidt zich met nieuwe internationale merken, maar vooral met producten die voldoen aan de criteria warm en hip.

We kennen allemaal de wereldmerken die bij vele (web)winkels verkrijgbaar zijn. Winterhip.nl pakt het anders aan. Mede-eigenaresse Jojanneke Bakker laat weten "op Winterhip.nl vindt men kwalitatief hoogwaardige merken die een sterke positie hebben in het buitenland, maar in Nederland nog niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn. Wij bieden deze winter meer variatie met kleurrijke winterjassen, warme mutsen en kekke booties". Een welkome aanvulling op het straatbeeld.

De hippe en winterse sfeer van de webshop zal de moderne online shopper van nu aanspreken. Alle artikelen in de webshop zijn voorzien van vrolijke en toepasselijke namen zoals Polka Dotje, een gestippeld en lief regenjasje van het Spaanse merk Tuc Tuc. Maar ook Walking Beauty, de knalroze leren bootie van het Franse Easy Peasy. De gevoerde wantjes van Frouky luisteren naar de naam Bij-de-handjes

Jaarlijks zien zo'n duizend nieuwe webwinkels het levenslicht. Een themashop als Winterhip.nl is vernieuwend in dit landschap. De site is seizoensgebonden en maakt duidelijk dat men verzekerd kan zijn van een trendy-aankoop voor de kids. Verder staat een goede service hoog in het vaandel. Bestellingen worden direct uit voorraad geleverd en verzending is gratis.

Over Winterhip.nl

Winterhip.nl is de winterse webwinkel van HIP365. Het hele jaar door hippe en net even andere kinderkleding aanbieden is de gedachte erachter. In de winter wordt hiervoor Winterhip.nl ingezet. Vanaf het voorjaar zal Zomerhip.nl online zijn.

\