Alliantie biedt 200 specialisten voor Waterschappen

Persbericht van VK-persdienst

Hoofddorp: Speciaal voor Waterschappen zijn in de alliantie MAN consultants, NIMAS en Engenius de expertise en kwaliteiten gebundeld van 200 adviseurs en specialisten, met relevante ervaring bij - en domeinkennis van - de Waterschappen. De alliantie biedt daarmee één loket voor Waterschappen die mensen, kennis en kwaliteit nodig hebben.

Domeinkennis als voordeel
Waterschappen hebben continu specialisten nodig voor het realiseren van grote en kleine projecten om de veiligheid van de burger en de kwaliteit van het water te verzekeren, vertelt Erik F. de Man namens de alliantie "Omdat projecten veelal tijdelijk van aard zijn, blijken altijd weer tijdelijk adviseurs en specialisten nodig om continuïteit te verzekeren en nieuwe projecten te realiseren. Domeinkennis is bij het samenstellen of uitbreiden van een team, dan een voordeel. Die mensen zijn nu met één telefoontje te vinden."

Rechtmatig en doelmatig
Alle 200 adviseurs en specialisten van de alliantie hebben eerder gewerkt bij Waterschappen en werken uiteraard conform de drie belangrijkste normen en waarden: rechtmatigheid, doelmatigheid, doeltreffendheid. De expertisevelden variëren van project- en procesmanagement tot projectbeheersing, van kostendeskundigheid tot uitvoeringsbegeleiding en civiele techniek. Voor meer informatie is het centrale contactadres voor de alliantie: www.manconsultants.nl of mbosch@manconsultants.nl

Over de alliantiepartners
MAN consultants, NIMAS en Engenius ondersteunen sinds 1992 op persoonlijke en doortastende wijze opdrachtgevers, publiek en privaat. Als externe insider weten zij inhoud te geven en gestelde doelen te bereiken. Zij werken momenteel onder meer aan projecten voor het Hoogheemraadschap van Delfland, het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Waternet.

Links:
http://www.manconsultants.nl

Noot voor redacties


VK-persdienst

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter