Deltion College


nieuws

17-10-11

Zwolle Culinair: ruiken, proeven en beleven!

In het weekend van 21 t/m 23 oktober 2011 staat Deltion volledig in het teken van het proeven van culinaire verrassingen. Ruim 25 restaurants presenteren hun nieuwe menu's tijdens de 8de editie van Zwolle Culinair. Net als andere jaren helpen studenten van verschillende opleidingen binnen Deltion om het evenement soepel te laten verlo p en.

Het evenement wordt ondersteund door studenten van verschillende opleidingen. In totaal werken zo'n 30 studenten per dag mee in de ontvangst, bediening en beveiliging. Studenten van de horeca vakopleidingen verzorgen een kookworkshop op het ontmoetingsplein. Een mooie gelegenheid voor studenten van onder andere de opleidingen Hotelschool, Luchtvaartdienstverlening en Orde & Veiligheid om praktijkervaring op te doen.

Zwolle Culinair
Zwolle Culinair is al jaren een geliefd evenement waar duizenden bezoekers op af komen. Deltion is een uitstekende locatie met veel sfeer en ambiance. Het feit dat er weer nieuwe restaurants deelnemen, maakt het evenement voor bezoekers nog interessanter. Natuurlijk zullen de deelnemende restaurants zich culinair van hun beste kant laten zien en doen zij er ook dit jaar weer alles aan om een gezellige sfeer neer te zetten.

Openingstijden:

* vrijdag 21 oktober van 17.00 - 24.00 uur
* zaterdag 22 oktober van 16.00 - 24.00 uur
* zondag 23 oktober 14.00 - 22.00 uur

---