New Venture looft 3x EUR 20.000 uit voor innovatieve businessplannen

Persbericht van Stichting New Venture

Wie een innovatief bedrijfsidee heeft en vragen heeft over de bescherming van zo'n idee, het aantrekken van investeerders of het opstellen van financiële prognoses kan meedoen met New Venture, de grootste businessplancompetitie van Nederland. New Venture looft drie prijzen van EUR 20.000,- uit voor de meest veelbelovende businessplannen. Deelname is toegestaan voor iedereen met een innovatief idee of een innovatieve start-up van maximaal twee jaar oud.

De competitie is een initiatief van adviesbureau McKinsey & Company en het ministerie van Economische Zaken om innovatief ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Taco Bos, woordvoerder van New Venture: 'Geen enkele ondernemer blinkt overal in uit. Ons doel is om de juiste te vragen stellen en ondernemers, coaches en investeerders met elkaar in contact brengen en daarmee de kans op succes te vergoten.' Vorig jaar gingen de hoofdprijzen naar www.snappcar.nl, www.teraoptronics.com en www.magpie-polymers.com.

New Venture hanteert strikte geheimhouding en deelnemers houden de volledige zeggenschap over hun idee. Deelnemen aan de eerste ronde kan nog tot 27 oktober, inschrijven kan via www.newventure.nl.

*

Links:
http://www.newventure.nl



Razende Robot Reporter