Scania


vrijdag 21 oktober 2011 9:48

Scania EEV met bijzondere laadbak voor Mondial Centrum Verhuizingen

Breda, 21 oktober 2011 - Mondial Centrum Verhuizingen B.V. uit Maastricht heeft een fraaie Scania R420 als verhuiswagen in gebruik genomen. Deze voldoet aan de strenge EEV milieunorm (Enhanced Environmentally friendly Vehicle) en behaalt uitstekende resultaten op het gebied van brandstofverbruik. De laadbak heeft veel innovatieve kenmerken die ten goede komen aan de functionaliteit, efficiency en werkbaarheid. De Scania vestiging in Nuth leverde het voertuig af.

Michael van Maasakker (r), mede-eigenaar van Mondial Centrum Verhuizingen, krijgt de sleutels van de nieuwe Scania R420 Topline overhandigd door Twan Madou, Servicemanager bij Scania Nuth. Vergroot foto

Met de gloednieuwe Scania R420 beschikt Mondial Centrum Verhuizingen B.V. over een zeer modern wagenpark. De Topline cabine biedt een riante werkomgeving. De ladingcapaciteit is 55 kubieke meter, het voertuig is rondom luchtgeveerd en de aluminium bak - opgebouwd door TAL Techniek te Weert - is geheel bekleed met een speciaal tapijt. Dit heeft grote voordelen bij het vervoer van met name kunst en antiek, kwetsbare inventarissen en ICT-apparatuur. Bovendien is er een verticale laadklep die tot drie meter boven de wagen uitsteekt en daarmee tot ruim zes meter boven de grond kan reiken. Tevens kan de zijkant geheel worden opengeschoven dankzij de zes harmonicadeuren; wat men in Zweden veel tegenkomt. Verder wordt het chauffeurscomfort verhoogd door luchtgeveerde stoelen en twee-pedaals Scania Opticruise, voor een zo comfortabel en zuinig mogelijke rijstijl.

De directie en medewerkers van Mondial Centrum Verhuizingen hebben te kennen gegeven zeer tevreden te zijn met de nieuwe aanwinst, die aan alle wettelijke (milieu)eisen voldoet. "Wij kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn en met de nieuwe Scania bakwagen beschikken wij over een zeer modern en gevarieerd wagenpark", aldus Michael van Maasakker, mede-eigenaar van Mondial Centrum Verhuizingen. Mondial Centrum Verhuizingen is actief op zowel de particuliere markt (binnenland, inboedelopslag, internationaal en overzeese verhuizingen) als op de zakelijke markt (onder andere kantoor- en bedrijfshuisvesting, archiefopslag & beheer, museale diensten, zorgverhuizingen).