Gemeente Reimerswaal


Stimuleringsregeling Duurzame Particuliere Woningverbetering (DPW)

Heeft u een woning met een WOZ-waarde van minder dan EUR 170.000,--? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een goedkope lening om verbeteringen aan uw woning uit te laten voeren. U kunt minimaal EUR 5.000,-- en maximaal EUR 30.000,-- lenen tegen 1% rente. U kunt deze regeling bijvoorbeeld gebruiken om het water- en energiegebruik van uw woning terug te brengen, of de woning levensloopgeschikt te maken.

Deze regeling heet de stimuleringsregeling Duurzame Particuliere Woningverbetering (DPW) en is mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland. Voor de gemeente Reimerswaal is een bedrag van EUR 135.000,-- beschikbaar gesteld tot het eind van 2011. Informeer voor beschikbaarheid bij uw gemeente.

Waarvoor kan de stimuleringsregeling gebruikt worden? De regeling kan worden gebruikt om:
o Gebreken aan het casco van het huis te laten repareren o Het water- en energiegebruik van de woning terug te brengen o De woning levensloopgeschikt te maken
o U kunt de lening gebruiken voor het installeren, plaatsen en aanbrengen van onder meer; gevelisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler etc.

Meer informatie?
U vindt meer informatie over de regeling ga naar www.zeeland.nl/vekort/dpw. Informeer voor beschikbaarheid bij uw gemeente, U kunt contact opnemen met de heer J. Aarnoudse via telefoonnummer 0113 - 395239.