Politie Noord- en Oost Gelderland

Nog twee verdachten aangehouden voor diefstal

Apeldoorn, 21-10-2011 o De politie heeft donderdag 20 oktober een tweede en derde verdachte aangehouden voor heling van een fiets. Eerder deze week werd al een 58-jarige Apeldoorner aangehouden. De fiets werd bij een insluiping, die eerder in oktober plaatsvond, uit een garage gestolen. Ook werden enkele gestolen golftassen teruggevonden.

Dinsdag 11 oktober ontdekte een bewoner aan de Kastanjelaan dat er in zijn garage een insluiping had plaatsgevonden. Men was ongemerkt via een deur binnen gekomen, terwijl de bewoner thuis was. Bij de insluiping werden ondermeer een fiets en golftassen gestolen.

Al eerder deze week kwam de politie de Apeldoorner met de gestolen fiets op het spoor en werd hij aangehouden voor heling. Donderdag 20 oktober heeft de politie nog twee verdachten aangehouden aan de Stationsstraat in Apeldoorn.

Een 38-jarige en 39-jarige man uit Apeldoorn waren bij de diefstal betrokken. De golftassen en de fiets werden al eerder teruggevonden en bij de eigenaar teruggebracht. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011143513