Gemeente Soest

LokaalTotaal geeft officiële Soester gemeentegids 2012 uit

21 oktober 2011

In opdracht van de gemeente Soest verzorgt uitgeverij LokaalTotaal uit Amsterdam in 2012 de officiële gemeentegids van Soest. LokaalTotaal is de nieuwe uitgever van de gemeentegids in Soest.

Net als voorgaande jaren verschijnt dit informatieboekje ook in digitale vorm, te raadplegen via internet. De nieuwe gemeentegids komt in juni 2012 uit.

Volgend week: start advertentiewerving

Vanaf volgende week begint LokaalTotaal met de advertentiewerving voor de gemeentegids 2012-2013. Het komt helaas nog steeds voor dat andere organisaties dan LokaalTotaal zich presenteren als uitgever van de officiële gemeentegids.

De gemeente adviseert bedrijven en instellingen, als zij twijfels hebben over de betrouwbaarheid, altijd te vragen of de advertentieverkoper kan aantonen dat hij/zij medewerker is van LokaalTotaal en werkt voor de officiële gemeentegids.

Eventueel kunnen bedrijven en instellingen contact opnemen met de gemeente Soest om de betrouwbaarheid te controleren (Anne Weijman: weija@soest.nl of telefoonnummer 035-6093498).

Begin januari: controle kosteloze adresvermelding

Begin volgend jaar start LokaalTotaal met het controleren van de adresgegevens uit de huidige gemeentegids van Soest. Alle organisaties, instellingen en verenigingen die momenteel vermeld staan in de gemeentegids ontvangen hierover automatisch bericht. Deze vermelding is kosteloos.

Aanvullingen en wijzigingen voor de gids kunnen eventueel alvast per e-mail (traffic@lokaaltotaal.nl o.v.v. Gemeentegids Soest) worden doorgegeven.

Fotowedstrijd gemeentegids

Voor de gemeentegids van 2012 heeft de gemeente wederom een fotowedstrijd georganiseerd. Inwoners kunnen nog steeds een foto insturen die past binnen het thema `gezichten van Soest en Soesterberg'.
Tot uiterlijk vrijdag 2 december 2011 kunnen foto's via de website van de gemeente Soest ingestuurd worden.

Fotowedstrijd

De mooiste foto's worden beloond met een VVV-bon van 100 euro én krijgen een prominente plaats in de gemeentegids 2012-2013.