Politie Midden- en West Brabant

Bredanaar aangehouden voor mishandeling

Breda, 21-10-2011

Bredanaar aangehouden voor mishandeling

BREDA: De politie hield vrijdag 21 oktober rond 04.45 uur een 28-jarige Bredanaar aan voor mishandeling van een 25-jarige man uit Breda, De 25-jarige man zou zonder aanwijsbare reden in het gezicht zijn geslagen op de Grote Markt. Hij hield hieraan een gebroken neus over en enkele van zijn tanden zaten los. Via cameratoezicht was een man gezien die na de mishandeling hard wegliep in de richting van de Havermarkt. Hij werd aangehouden en door de aangever ook als dader aangewezen. Hij werd onder verzet aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Hij verklaarde dat hij dacht dat de aangever hem wilde aanvallen en gaf hem daarom een klap. Hij verklaarde spijt te hebben van de mishandeling.

Een 24-jarige Bredanaar werd in de nacht van vrijdag op donderdag aangehouden omdat hij een ruzie aan het uitlokken was in de
Reigerstraat. Hij werd door de politie te paard meerdere keren gevorderd te vertrekken, maar weigerde dit en bleef agressief. Hij kreeg om escalatie te voorkomen een klap met een wapenstok van een agent te paard. De man rende een cafetaria binnen en werd hier aangehouden voor verstoring van de openbare orde.
Een 37-jarige man uit Hilvarenbeek werd vrijdag om 02.20 uur
aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Hij bemoeide zich meerdere malen en luidkeels met een gesprek wat agenten hadden met een man in de Nieuwstraat. De man werd meerdere malen verzocht te
vertrekken, maar deed dit niet. Hij kreeg van een agent een duw, bleef zich daarna nog steeds met het gesprek bemoeien en is uiteindelijk onder enig verzet aangehouden.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 21-10-2011 17:37 | © Regio Midden en West Brabant |