Ingezonden persbericht


Persbericht

Beroepsmusicus organiseert muziekweekend Come2Worship

Gitarist en aanbiddingsleider Elisa Krijgsman organiseert van 21 tot en met 23 oktober opnieuw het weekend Come2Worship. Deze dagen draait het om God aanbidden en bij Hem komen zoals je bent. Met workshops en veel muziek.

Samen met christenen van verschillende kerkelijke achtergronden wil Come2Worship een eenheid vormen in het beantwoorden van de liefde van God. Het is komen tot meer intimiteit met de Vader. Elisa: ,,Het musiceren en zingen met je hart maakt dat er een communicatie ontstaat van hart tot hart.´´ Naast worshipconcerten met de organisator en de band van Come2Worship staan er workshops en seminars op het programma.

Het weekend van Come2Worship is voor deelnemers van alle kerkelijke achtergronden dé gelegenheid om op adem te komen in Gods aanwezigheid. "We verlangen ernaar dat mensen door de muziek, zang en dans, een fantastische ervaring met God hebben. De concerten, de 24-uursaanbidding met bekende aanbiddingsleiders, de sfeer van conferentiecentrum De Betteld, alles draagt bij aan deze doelstelling", aldus Elisa.

Inschrijven voor deze conferentie is nu mogelijk en kan vanaf ¤ 129,95 all inclusive voor het hele weekend. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.come2worship.nl of direct bij De Betteld op www.betteld.nl.

Einde persbericht