Rabo Mobiel past internetbundels aan

Persbericht van Rabo Mobiel

Meer keuze, sneller en goedkoper

Utrecht, 21 oktober 2011. Rabo Mobiel, de aanbieder van mobiele diensten voor klanten van de Rabobank, vergroot haar aanbod van internetbundels. De telecomaanbieder biedt haar klanten meer en grotere internetbundels aan tegen lagere prijzen. Door de snelle opkomst van smartphones en tablets heeft het gebruik van mobiel internet een enorme vlucht genomen. De nieuwe internetbundels zijn vanaf 21 oktober 2011 beschikbaar. Klanten kunnen kiezen uit verschillende internetbundels die beter aansluiten bij hun mobiele internetgebruik.

Mobiele telefonie is voor veel mensen inmiddels al veel meer dan alleen maar bellen en sms'en. Dankzij smartphones en tablets kan iedereen overal e-mailen, berichtjes sturen via WhatsApp, internetbellen met Skype, saldo checken, mobiel betalen en vrienden via Facebook en Hyves op de hoogte houden van hun doen en laten.

Wat verandert er voor de klant?
Omdat Rabo Mobiel niet alleen haar nieuwe klanten wil laten profiteren van dit nieuwe aanbod, worden de internetbundels van bestaande klanten per 1 november 2011 kosteloos omgezet naar hogere bundels. Klanten met een internetbundel van 25MB worden gratis omgezet naar 100MB en klanten met een bundel van 250MB worden gratis omgezet naar 500MB. De nieuwe internetbundels hebben een snelheid van 7,2 Mb per seconde. Klanten met onbeperkt mobiel internet hebben sinds 1 augustus jl. al sneller internet: 384 Kb/s in plaats van 128 Kb/s (Kb per seconde).

Over Rabo Mobiel
Rabo Mobiel is de mobiele telecomaanbieder voor klanten van de Rabobank. Rabo Mobiel is in 2006 gestart en heeft nu 180.000 particuliere- en zakelijke gebruikers. Ondertussen biedt Rabo Mobiel ook mobiele betaaldiensten en online bankiergemak. Rabo Mobiel maakt daarbij gebruik van het KPN-netwerk.
De diensten van Rabo Mobiel kenmerken zich door eenvoudig gebruik en een heldere tariefstelling. Zo geldt binnen én buiten de belbundels hetzelfde tarief en kunnen klanten zelf instellen of zij een sms'je willen ontvangen wanneer zij de limiet van hun bundel naderen. Rabo Mobiel biedt zowel abonnementen als prepaid en heeft een actueel en ruim aanbod van mobiele telefoons en smartphones. Rabo Mobiel wil haar mobiele telefonie en mobiele diensten op een maatschappelijk verantwoorde manier leveren. Transparante prijsstelling, recyclen van mobiele telefoons, kennis delen, dat maakt allemaal onderdeel uit van dat beleid. Rabo Mobiel is een volle dochter van de Rabobank.
Kijk op www.rabomobiel.nl voor meer informatie.

*

Links:
http://www.rabomobiel.nl



Razende Robot Reporter