Ingezonden persbericht


Persbericht Amsterdam, 21 oktober 2011

HEMA introduceert de "lekker weg club"
Aantrekkelijke last-minute aanbiedingen voor het hele gezin

Vanaf maandag 24 oktober a.s. kunnen consumenten zich aanmelden voor de "lekker weg club" van HEMA. Voor 29 euro per jaar kun je een jaar lang gebruik maken van last-minute aanbiedingen met vaste lage tarieven. Daarnaast levert het lidmaatschap 25% korting op de rekening bij meer dan duizend aangesloten restaurants in Nederland. Met het persoonlijke lidmaatschap van de "lekker weg club" kun je een jaar lang gebruikmaken van last-minute aanbiedingen met vaste lage tarieven die maximaal zeven dagen vooruit geboekt of besteld kunnen worden. Via de website en de digitale nieuwsbrief vind je uiteenlopende aanbiedingen voor het hele gezin. Het lidmaatschap is voor het hele gezin en een jaar geldig voor twee volwassenen en maximaal vijf kinderen jonger dan 18 jaar. voor elk wat wils
Er is veel keuze in de last-minute aanbiedingen. Zo zijn er aanbiedingen voor vluchten, hotelovernachtingen, vakantiehuisjes, sauna's, theatertickets, pretparken, museabezoeken, dierentuinen en cruises. En bij meer dan 1000 restaurants in Nederland ontvang je 25% korting op de rekening. Om dit uitgebreide aanbod te kunnen bieden, werkt HEMA samen met een aantal partijen waaronder transavia.com, Landal GreenParks, Bank Giroloterij, thermen en beautygroup Nederland, DFDS Seaways, Bilderberg, Sandton Hotels, Van der Valk Hotels en de Diner Jaarkaart. Daarnaast geeft ieder lidmaatschap gedurende een jaar recht op een doorlopende HEMA reisverzekering.

uitbreiding van het "lekker weg" arrangement
HEMA biedt inmiddels een aantal jaren succesvol de "lekker weg arrangementen" aan. Deze worden veelal gekocht om cadeau te doen aan anderen en zijn niet persoonsgebonden. Met de toevoeging van de "lekker weg club" breidt HEMA het assortiment nu uit met het lidmaatschap om zo voor het eigen gezin voor aantrekkelijke prijzen leuke recreatieve activiteiten te kunnen ondernemen.

lid worden
Het lidmaatschap kan worden afgesloten via de website (www.hema.nl) of kan worden aangekocht in de winkel via de aankoop van een tegoedpas die recht geeft op een jaar lidmaatschap voor het hele gezin.

Persinformatie
HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. HEMA heeft bijna zeshonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. HEMA is dé winkel voor dagelijkse boodschappen. Alle artikelen zijn van het eigen HEMA merk met altijd het juiste product tegen de juiste prijs en een eigentijdse vormgeving. En voor alle artikelen geldt een 'niet tevreden, geld terug' garantie.

Noot aan de redactie:

Wenst u geen persinformatie van HEMA meer te ontvangen, laat u dit dan weten via corporatecommunicatie@hema.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HEMA B.V.
Afdeling corporate communicatie/ Judy op het Veld
NDSM-straat 10
1033 SB Amsterdam
M: 06-11385145
@: Judy.op.het.Veld@hema.nl