Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OTYS winnaar van eerste SMA Piet Heyn Challenger Award

Veenendaal, 21 oktober 2011 - OTYS Recruiting Technology, specialist in recruitmentsoftware en wervingssites, is gisteren uitgeroepen tot de winnaar van de Piet Heyn Challanger Award van de Sales Management Association (SMA). Deze prijs is gisteravond voor het eerst uitgereikt tijdens de gala avond op de SS Rotterdam. OTYS werd gewaardeerd om zijn ondernemerschap, lef en hartstocht.

De Piet Heyn SMA Award wordt toegekend aan Nederlandse ondernemingen die zich, in de traditie van zeevaarder en luitenant-admiraal Piet Heyn, met daden, durf en visie onderscheiden in de markt. Dit jaar heeft SMA hier de Piet Heyn Challenger Award aan toegevoegd. Dit is een aanmoedigingsprijs voor het meest veelbelovende bedrijf in het mkb-segment, met als kenmerk ondernemerschap, lef en hartstocht wat leidt tot een constante en substantiële groei. Deze Challenger prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt door de bestuursvoorzitter van Delta Lloyd, Niek Hoek.

Juryrapport Challenger OTYS
De Challenger Award wordt toegekend aan de organisatie die vooruitstrevend is in technologische vernieuwingen, zich onderscheid in klantondersteuning en -begeleiding en klantsucces als wezenlijk onderdeel stelt van de eigen bedrijfsvoering. Volgens de jury, bestaande uit het SMA-bestuur onder leiding van Wim Beltman, heeft OTYS zich, sinds de start van het bedrijf in 2001, op al deze drie gebieden positief onderscheiden. Bij de overwegingen van de jury zijn ook innovatie, sterk operationeel- en financieel management gecombineerd met hoge klant intimiteit doorslaggevend geweest voor het aanwijzen van OTYS als winnaar van deze award. OTYS is de voorloper als het gaat om innovatieve recruitmentsoftware in Nederland en België.

Daarnaast looft de jury de betrokkenheid van Jorrit Blok, oprichter en CEO van OTYS Recruitment Technology: 'Jorrit Blok is tot op de dag van vandaag sterk betrokken bij het succes van zijn klanten. Luisteren, meedenken en innoveren is zijn motto. OTYS heeft zijn sterke groei en marktleiderschap te danken aan het klantgericht denken en werken.' Ook voormalig premier Balkenende waardeert de VOC-mentaliteit van Blok en feliciteert hem met de overwinning.

OTYS, dat deze maand zijn tienjarig jubileum heeft gevierd, heeft de afgelopen jaren een klantenbestand van meer dan 700 klanten opgebouwd, waaronder veel recruitmentbureaus, maar ook vacaturebanken en corporate bedrijven, waaronder ING, A.S. Watson, Vodafone en Transavia. Het bedrijf telt inmiddels 73 medewerkers.

Over SMA
Sinds 1971 is de Sales Management Association (SMA) dé beroepsvereniging voor sales professionals op elk niveau. Inmiddels telt de vereniging ruim 700 leden. SMA biedt haar leden Contacten (optimale netwerkmogelijkheden), Content (vakinhoud) en Autoriteit (accreditatie, examinering, PE-punten, certificering). De Piet Heyn SMA Award is een initiatief van de SMA. Met de Award geeft de SMA erkenning aan organisaties waarvoor ondernemerschap, doorzettingsvermogen en innovatie kenmerkend zijn. www.sma.nl

Over OTYS Recruiting Technology
OTYS maakt werving- en selectiesoftware voor recruitmentbureaus, uitzendorganisaties, detacheerders, jobboards, HR en corporate recruiters. De oplossing helpt organisaties effectiever kandidaten zoeken en aantrekken, vacatures plaatsen, matchen en communiceren, processen managen en conversie meten. OTYS heeft meer dan 700 klanten in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Engeland en de Verenigde Staten. Voor meer informatie: www.otys.nl / www.otys.be / www.werkenbijotys.nl

Dit persbericht is ook te vinden op: http://www.l-dj.nl/nieuws/nieuwsbericht/397 Meer informatie voor de pers:



Ingezonden persbericht