Openbare bibliotheek Amsterdam


Nederland Leest 2011

19 okt 2011 - 13:51
Van 21 oktober t/m 18 november vindt de landelijke campagne Nederland Leest plaats. Centraal staat het boek 'Het leven is vurrukkulluk' van Remco Campert.

Het startschot van de campagne wordt op 21 oktober gegeven in de Centrale Bibliotheek. Van 10.30 uur tot 11.15 uur vindt er een programma plaats, onder andere met een gesprek tussen Philip Freriks (ambassadeur Nederland Leest) en Alma Mathijsen. Daarnaast worden er 12 letters onthuld, die door Remco Campert worden gesigneerd. In elke provincie komt één van deze letters in de bibliotheek te staan. U bent van harte uitgenodigd om bij de startbijeenkomst aanwezig te zijn.

Gratis Nederland Leest geschenk
Tijdens de campagne kunnen kunnen OBA-leden een gratis exemplaar van het boek ophalen in één van de 28 OBA-vestigingen. Bent u nog geen lid? U kunt zich gemakkelijk online inschrijven via oba.nl/lidworden. Of kom langs bij één van de vestigingen.

Activiteiten
In het kader van Nederland Leest organiseert de OBA verschillende activiteiten, waaronder Nederland Leest Live waarin Remco Campert zelf te gast is. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden in de online agenda, te bekijken via onderstaande link.