NCRV

Stellen: nieuwe interviewserie op Spirit 24

Ingezonden door NCRV op 19 september, 2011 - 09:53


vrijdag 21 oktober 2011 - 20:05 uur
Zender:
Spirit24

Vanaf vrijdag 21 oktober laat het themakanaal Spirit 24 in de nieuwe interviewserie Stellen twintig koppels aan het woord die met elkaar zijn vergroeid. Door werk, door de liefde of eenvoudig omdat ze familie van elkaar zijn.

Iedere dag ontmoeten mensen elkaar. De vraag is of we elkaar ook echt ontdekken. Vaak blijft het bij oppervlakkig contact, maar soms ontstaat er uit een ontmoeting iets moois en besluiten twee mensen om hun paden parallel aan elkaar te bewandelen.

Zoals de Afghaanse Sahar die de liefde heeft gevonden bij de Surinaamse Waldy. Ze zijn allebei moslim, en toch was het niet als vanzelfsprekend dat de ouders van Sahar hun aanstaande schoonzoon Waldy in de armen zouden sluiten. Of neem Ramin en zijn Duitse moeder Claudia. Uiterlijk lijken ze in het geheel niet op elkaar, Ramin heeft meer de trekken van zijn Iraanse vader, maar moeder en zoon voelen elkaar aan als geen ander.

Twintig koppels, twintig bijzondere verhalen, vanaf vrijdag 21 oktober wekelijks te zien op Spirit 24.

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland. Het is een samenwerking van 10 levensbeschouwelijke omroepen (KRO, RKK, EO, IKON, Joodse Omroep, ZvK, OHM, BOS, HUMAN en de NCRV). Spirit 24 is te ontvangen via de digitale kabel en de website www.spirit24.nl.
Programma:
Spirit 24
Website:
www.spirit24.nl