PERSBERICHT

Onderwerp: Oktoberfest Arcen 2011
Datum van verzending: 18 oktober 2011
Plaats: Arcen

Vierde Arcener Oktoberfest bijna uitverkocht.

Vrijdag 21, Zaterdag 22 en Zondag 23 oktober staat de Hertog Jan Proeverij weer in het teken van het Oktoberfest. De vierde editie van dit geweldige feest zal net als de vorige keren plaatsvinden in de grote tent naast café de Hertog Jan Proeverij in Arcen. Met optredens van 'Wir Sind Spitze', Die Lustige Schlagerfreunden en 'Die Alpengeier' heeft Oktoberfest Arcen een ijzersterke muzikale bezetting. Voor vrijdag- en zaterdagavond dienen er kaarten gekocht te worden en vaart er 's nachts een extra veerdienst tussen Arcen en Broekhuizen. De zondagmiddag is vrije entree en is er voor de jongsten een interactief circus.

De vrijdagavond zal geheel traditioneel verlopen. Zittend aan lange Bayerische tafels en met de mogelijkheid een hapje te eten wordt de ultieme Oktoberfestbeleving gecreëerd. De bediening loopt in traditionele klederdracht en wij hopen uzelf natuurlijk ook. De muzikale begeleiding is in handen van 'Wir Sind Spitze'. Dit muzikale gezelschap staat garant voor 'stimmung' en is een van de top-acts uit de regio.

De zaterdagavond belooft een schitterende show te worden waar menig pul geheft zal worden. Die Lustige Schlagerfreunden zullen deze avond voorzien van de nodige Duitstalige hits. Deze avond zullen de Bayerische tafels plaats maken voor enkele hangtafels en een mega dansvloer waarop de voetjes van de vloer kunnen. Echter deze avond is bijna uitverkocht?

Op de zondag hebben we ook aan onze kleinste gasten gedacht met een springkussen, een circus waar ze zelf mee mogen doen en een clown! Ook is er de mogelijkheid tot schminken. Een ideale familiedag dus waarbij vader, moeder, opa en oma rustig van een biertje kunnen genieten en de kids zich kostelijk vermaken. Met 'Die Alpengeier' haalt de Proeverij een heuse Duitse Oktoberfest-act naar de 'Festwiese' in Arcen.

Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.oktoberfestarcen.nl