32 nieuwe seniorenflats en -studio's voor Wilrijk

19/10/2011 09:16

WOUTER VANHOUTTE

Op vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober nodigt Senior Assist alle belangstellenden uit om de allereerste afgewerkte seniorenflats en -studio's van residentie Groenveld in de Spoorweglaan 1-3 te bezichtigen.

De seniorenflats -en studio' s zijn gevestigd in het moderne gebouw met de opvallende, witte gevel. Ze zijn voorzien van een ruime ondergrondse parkeergarage en grenzen aan het woonzorgcentrum Groenveld dat in mei 2011 haar deuren opende. Omdat toen al heel wat vraag was naar de seniorenflats en -studio's, besliste Senior Assist al enkele flats en studio's af te werken en voor publiek open te stellen. Zo willen zij een gevat antwoord geven op het nijpende tekort aan speciaal afgestemde woongelegenheden voor senioren in de streek.

Beide infodagen lopen van 10u00 tot 16u00.

Doorlopend zijn rondleidingen, infosessies, koffie en gebak voorzien. De verantwoordelijken van Senior Assist zijn aanwezig zodat bezoekers zich onmiddellijk kunnen informeren omtrent de beschikbaarheid van deze gloednieuwe woongelegenheden voor 60 plussers in Wilrijk.

De seniorenflats en -studio's van Residentie Groenveld worden in verschillende fases afgewerkt. Tegen 1 november zal de tweede verdieping reeds afgewerkt zijn. De opening van de gelijkvloerse en de eerste verdieping staat gepland voor 1 december.

De appartementen en studio's zijn strategisch gelegen nabij de invalswegen en het Sint-Augustinus Ziekenhuis (500m). Het openbaar vervoer garandeert de bewoners een vlotte verbinding met de Bist.

Voor vragen of afspraken kan u terecht op het nummer: T 03 303 18 40 of mailen naar Groenveld@senior-assist.org

Adres:

Seniorenflats -en studio's Residentie Groenveld

Spoorweglaan 1

2610 Wilrijk

Perscontact: Wouter Vanhoutte, Communicatie Coördinator Senior Assist

wouter.vanhoutt@senior-assist.org - 0485 07 99 22

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel