SAP

Radboud Berg treedt toe tot managementteam SAP Nederland

's-Hertogenbosch - 21 oktober 2011 - Radboud Berg treedt per 1 november 2011 aan bij SAP Nederland als lid van het managementteam. In die functie volgt hij Willem van Buren op als Director Field Services, die een functie op Europees niveau bij SAP heeft aanvaard. In deze rol is Berg verantwoordelijk voor Consulting, Education en Support voor de Nederlandse markt met sterke internationale samenwerkingsverbanden.

Radboud Berg (45 jaar) heeft Technische Informatica gestudeerd aan de Universiteit Twente. In 1990 is hij in dienst getreden bij Utopics Informatie-architecten. Utopics is in 1995 opgegaan in ICT dienstverlener Ordina. Binnen Ordina heeft Berg diverse directiefuncties bekleed in de financiële sector. Daarna is hij achtereenvolgens verantwoordelijk geweest voor de onderdelen System Integration & Development en Application Outsourcing & Projecten. Vanaf 2010 was Berg verantwoordelijk voor Ordina Business Solutions en ICT. In zijn loopbaan heeft hij een breed netwerk opgebouwd in met name de financiële en publieke sector.

Zijn overgang van een ICT-dienstverlener naar een softwareleverancier beschouwt Berg als een uitdaging. "Mijn kennis en ervaring is gelegen in de combinatie van management, commercie en inhoud. Die komen tot hun recht in functies, gebaseerd op zware managementverantwoordelijkheid met een inhoudelijk en commercieel accent."

Over SAP
SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 170.000 bedrijven (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

---

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.