Ingezonden persbericht


5 september 2011

Persbericht

Herfstvakantie

voor christenen

In de herfstvakantie van vrijdag 21 oktober tot en met zaterdag 29 oktober heeft Vakantiepark De Betteld te Zelhem een fijn programma voor jong en oud in elkaar gezet. Zo zijn er Bijbelstudies van Piet Passchier, workshops en veel activiteiten voor kinderen. Mensen kunnen verblijven in behaaglijk warme chalets, de herberg of op de camping.

Het thema dat Piet Passchier tijdens de Bijbelstudies behandelt is ´Jacobus is anders dan de anderen´. Het is een Bijbelstudie over de brief van Jacobus. Hij behandelt de stof van dinsdag tot en met donderdag. Piet is predikant van de Baptistengemeente Veenendaal en is kerkelijk breed georiënteerd. Verder geeft hij les aan de Evangelische Toerustingsschool (ETS).

Kinderen kunnen van maandag tot en met donderdag naar de kinderclub. Met zang, knutselen en vaak en Bijbelverhaal worden kinderen een hele morgen vermaakt. Op woensdagavond staat er een film op het programma.

Uiteraard kunnen gasten ook genieten van de prachtige natuur van de Achterhoek. Denk aan de pittoreske dorpjes, het afwisselende coulissenlandschap en de vriendelijke mensen. Ook zijn er allerlei activiteiten in de omgeving van De Betteld zoals het Land van Jan Klaassen, het grootste pretpark van de Achterhoek voor kinderen tot 8 jaar met 2000 m2 binnenspeelthuin. Of The Gallery Brummen met classic, sportscars en lifestyle. Drie etages met schitterende klassiekers en diverse shops, lunchroom en een speelgoedmuseum.

Meer informatie over deze herfstvakantieweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Op deze website kan ook een luxe chalet, stacaravan of campingplek worden geboekt; of bel met 0314-627200.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht