Ingezonden persbericht


Persbericht
Hearst Magazines nu ook op tijdschrift.nl
Leesy Zondag: speciale kortingen

Hoofddorp, 21 oktober 2011 - Het assortiment van de tijdschrift.nl iPad app is uitgebreid met titels van Hearst Magazines Nederland. En zondag is het 'Leesy Zondag': dan geeft de tijdschriftenkiosk voor de iPad kortingen tot 50%.

Zes titels van Hearst Magazines zijn vanaf nu te downloaden via tijdschrift.nl: Quote, Elle, Elle Decoration, Elle Eten, Santé en Red.

27 nieuwe titels
Sinds de lancering van tijdschrift.nl op 6 september jl. zijn er inmiddels 27 titels bijgekomen. In totaal bevat de app nu 57 A-merk tijdschriften. Inmiddels is de app in de eerste maand na lancering meer dan 40.000 keer gedownload en zijn er meer dan 10.000 tijdschriften gekocht. Daarmee bezet tijdschrift.nl een structurele positie in de top-5 meest opbrengende apps. De 27 nieuwe titels zijn:

Jan, Beau Monde, Cosmopolitan, hockey.nl, Roots, National Geographic Traveler, delicious., Quest Psychologie, Quest Historie, Viva interactief, Tina, Zo Zit Dat, Pink Ribbon Magazine, Ouders van Nu, Computer Idee, Vega, Kek Mama, de Groene Amsterdammer, gamer.nl, Esta, Quote, Elle, Elle Decoration, Elle Eten, Red, Santé, Formule 1.

Leesy Zondag
Zondag 23 oktober is uitgeroepen tot 'Leesy Zondag'. Dan zijn de gehele zondag vrijwel alle recente edities van de tijdschriften te downloaden met kortingen tussen de 20% en tot 50%.

De tijdschrift.nl iPad app, een initiatief van Sanoma Media, is gratis te downloaden in de appstore.

Over tijdschrift.nl
tijdschrift.nl, een initiatief van Sanoma Media, is dé digitale tijdschriftenkiosk van Nederland. De iPad app biedt toegang tot de digitale versies van 57 van de meest bekende en toonaangevende Nederlandse tijdschriften. Eenvoudig te kopen, downloaden, lezen en bewaren op de iPad.

Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine.


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht